To Meet, To Coach, To Crowd, To Stay

Het veelzijdige concept van Pitch Power Scheveningen

Wij zijn gelegen aan de mooie jachthaven van Scheveningen.Vanuit Pitch Power heeft u  een indrukwekkend uitzicht rondom over zowel zee als de dynamische jachthaven.

U kunt hier terecht voor business meetings, coaching- teambuilding en inspiratie sessies. Ook voor private dining en overnachten kunt u bij ons terecht.

 Dé perfecte plek om professioneel zaken te doen in een persoonlijke ambiance.

In combinatie met de top restaurants als Encore-by-Simonis, SuzieQ en Catch-by-Simonis verzekert u dit van de juiste sfeer bij vergaderingen, coaching, trainingen en klantenontvangst.

“Sinds begin juni 2019 is
Pitch Power eigenaar
van een fantastisch
appartement aan de
gezellige jachthaven
in Scheveningen”

U kunt natuurlijk zaken doen in een restaurant of een vergaderplek, wij bieden u echter de mogelijkheid een waardevolle personal touch toe te voegen.

De locatie biedt ook de mogelijkheid om te overnachten. Privé parkeergelegenheid is beschikbaar.

Pitch Power is geheel rookvrij, het balkon biedt u echter wel deze mogelijkheid.

Het strand is op loopafstand en u heeft alle faciliteiten van Den Haag om de hoek.

Wilt u uw business meeting combineren met een activiteit dan heeft u hiervoor veel uiteenlopende mogelijkheden zoals zeilen, powerboat varen, virtual reality, flightsimulation of bijvoorbeeld beach volley.

Aangezien Pitch Power op zo’n mooie locatie is gelegen vinden wij het zonde om deze ruimte niet voor meerdere activiteiten te benutten. Daarom werken wij samen met partners om zaken op een professionele manier vorm te geven.

Door inspanning met ontspanning te combineren stellen wij u in staat het beste in mensen naar boven te halen, en dat allemaal met het mooiste uitzicht wat u zich kunt voorstellen…

 Meeting  –  Coaching  –  Crowdfunding  –  Staying  –   Private Dining  –  Events