TO STAY

WIJ BESCHIKKEN OVER MEERDERE APPARTEMENTEN BEKIJK ZE OP DEZE PAGINA

Appartement DIAMOND:

Dit appartement van 120m2 heeft 270 graden rondom fantastisch uitzicht over zowel zee als de jachthaven. 

Er is een badkamer met bubbelbad en een aparte douchecabine. max 6-8 personen, 2 slaapkamers met elk 3 eenpersoonsbedden en twee bijzetbedden. 

Er zijn twee 4K OLED televisies, welke bijzonder geschikt zijn voor vergaderingen en presentaties. Tevens is er een goed Bluetooth sound system aanwezig. Wij beschikken over de mogelijkheid voor private dining!

De keuken is voorzien van een Boretti gasfornuis met 6 pitten en twee heteluchtovens. Verder is er een magnetron/combi aanwezig. Vaatwasser, vriezer en drie koelkasten. Ook een Volautomatische Jura Espresso en koffiemachine is aanwezig.

Het appartement is voorzien van sfeervolle Hue verlichting welke alle kleuren van de regenboog kan tonen.
 

Dit appartement is voorzien van terras met een grote Green Egg BBQ. Er is tevens de mogelijkheid om een grote luxueuze terrasverwarmer te gebruiken. De foto’s worden een deze dagen aangevuld ivm een upgrade van dit appartement.

PRICES AND AVAILABILITY

Prijsinfo en Beschikbaarheid

Appartement GOLD:

 Dit appartement van 80m2 heeft een geweldig uitzicht over de jachthaven. 

Dit appartement beschikt over een badkamer met ligbad en aparte douche. max 4-6 personen  1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Een (slaap)bank en twee goede bijzetbedden.

De keuken is voorzien van een Boretti gasfornuis met 6 pitten en twee dubbele ovens. Ook is er een Cooker aanwezig voor snel kokend water. Daarnaast is er een Jura Volautomatisch Espresso en koffiemachine aanwezig. Tevens is er een grote Wijnklimaat kast aanwezig.
 

Er is een stijlvolle hardhouten 3meter grote lange eettafel/vergadertafel. 

Bij de woonkamer/lounge is er de beschikking over een 4K projector een goede Bluetooth geluidsinstallatie. Het appartement is voorzien van sfeervolle Hue verlichting welke alle kleuren van de regenboog kan tonen. Tevens is er een erg sfeervolle openbaar met echt vuurgeknettergeluid! Hoe leuk is dat….

 Dit appartement is voorzien van een terras met grote Green Egg BBQ. Er is tevens de mogelijkheid om een grote luxueuze terrasverwarmer te gebruiken. Dit appartement is net verbouwd, aanvullende fotos balkon en slaapkamer en keuken volgen.

 

 

Indien er meer capaciteit gewenst is kunnen wij deze voor u regelen op dezelfde locatie.

U kunt uw tijd en budget dus optimaal gebruiken want u hoeft niet meer apart naar een hotel te rijden indien u vergadert of teambuilding organiseert.

Op dit moment werken wij aan de website en verzoeken te bellen of te mailen info@pitch-power.nl of 070 – 56 80 411. 

Om een indicatie van de sfeer te krijgen: kijkt u bij de foto en video. Op dit moment werken wij aan de website.

Overnachten vanaf Eur169,- per nacht mogelijk afhankelijk dag en duur en aantal personen.

Begin volgende week zal de rest van December worden vrijgegeven

DICHTBIJ IS HET NIEUWE VER WEG!